partner programma
partner programma
Interesse om ook Reseller te worden van VOIPZeker? KLIK HIER

U kunt mee doen met ons Partner-programma en als VOIPZeker partner kunt u professionele VoIP telefonie-oplossingen bij uw huidige of nieuwe klanten leveren en implementeren, zonder dat uw organisatie hieraan aangepast hoeft te worden.

We leveren VoIP diensten met ons eigen ontwikkelde VoIP-platform. Onze telecom tak VOIPZeker is gespecialiseerd in VoIP telefonie diensten voor het MKB. Als onafhankelijke telecomprovider kunnen we niet alleen de hoogst mogelijke gesprekskwaliteit garanderen maar we staan ook garant voor snelheid, betrouwbaarheid, veiligheid en zeer scherpe beltarieven. Zo maken we een complete, professionele telefooncentrale beschikbaar voor elk bedrijf middels onze cloudhosted PBX-telefooncentrale die de klanten kosten besparingen kan opleveren tot %40.

VOIPZeker werkt op dit moment met partners verspreid over heel Nederland voor het creëren van nieuwe klanten en het onderhouden van reeds bestaande klanten. Samen met onze partners realiseren wij oplossingen en diensten gebaseerd op onze technologische mogelijkheden.

Wij stellen onze oplossingen, kennis en infrastructuur ter beschikking om samen kostenbesparende producten en diensten te leveren aan onze klanten. Door het bundelen van deze krachten is het mogelijk om samen een sterke positie bij onze klanten te realiseren.

Vanuit uw bestaande business in uw regio kunt u als deskundige partners volledig zelfstandig opereren en als ICT leveranciers uw eindklanten optimaal bedienen. Wij geven u volledige back-office support vanuit onze hoofdkantoor in Sassenheim. Wij ondersteunen onze resellers maximaal om tot het best denkbare commerciële resultaat te komen. Dit loopt uiteen van het beschikbaar stellen van gratis advies en kennis van VoIP diensten tot aan het helpen bij het maken van offertes.

We denken met onze partners mee en houden deze met kennis up-to-date. Waar nodig gaan we met partners mee om bij hun klanten over de verschillende VoIP-oplossingen te praten. Door het bundelen van deze krachten is het mogelijk om samen een sterke positie in de markt te realiseren.

partner programma
partner programma

Wat zijn de voordelen voor U als partner ?

  • Eenvoudig uw dienstenpakket en omzet vergroten met verkoop van VoIP diensten
  • Profiteren van maandelijks repeterende vergoedingen
  • Geen dure investeringen nodig in nieuwe producten of trainingen
  • Mogelijkheid om VoIP Telefonie diensten onder whitelabel te verkopen
  • Online verkoop en beheer met VOIPZeker Reseller Portal vanaf offerte tot facturering
  • 24/7 deskundig ondersteuning vanuit VOIPZeker back-office

Wordt Reseller en vergroot uw omzet met verkoop van VoIP telefonie diensten aan uw MKB klanten.

Wilt u meer weten over onze Reseller programma, neem contact met ons op.

  Copyright 2019