over ons banner

Over Ons

Totalin BV is een jong en snel groeiende onafhankelijk ICT bedrijf en levert oplossingen en diensten voor het MKB op het gebied van Web Hosting Services en VoIP telefonie diensten met de dochteronderneming VOIPZeker.
Sinds de oprichting in 2003 zijn we gegroeid tot een onafhankelijke, ACM-erkende telecomprovider. We zijn trots op ons eigen VoIP-platform, dat wij volledig in eigen beheer hebben ontwikkeld, en dat geldt als toonaangevend in de telecomwereld.

VOIPZeker is gespecialiseerd in telefoonoplossingen voor het MKB. Als onafhankelijke telecomprovider kunnen we niet alleen de hoogst mogelijke gesprekskwaliteit garanderen, we staan ook voor snelheid, betrouwbaarheid, veiligheid én de laagste beltarieven. Zo maken we een complete, professionele telefooncentrale bereikbaar voor elk bedrijf. Eenvoudig en zonder hoge investeringen. Sterker nog, met onze cloudhosted PBX-telefooncentrale bespaart u flink op telefoniekosten. In vergelijking met KPN kan uw besparing oplopen tot 50%.

Bij VOIPZeker vindt u alles onder 1 dak. Dat wil zeggen dat u niet alleen voor uw telefooncentrale bij ons terecht kunt, maar ook voor uw apparatuur, bekabeling, ADSL verbinding en uiteraard een goed advies. VOIPZeker heeft specialisten op elk gebied voor elke dienst. Wilt u toch uw eigen telefooncentrale in uw bedrijf blijven gebruiken dan bieden wij daar ook mogelijkheden voor. Bij ons kunt u de inkomende en/of uitgaande gesprekken via VOIPZeker over uw platform laten lopen. Zo blijft het volledige beheer bij u en u bespaart toch op de gesprekskosten.

Met VOIPZeker opereren wij als een onafhankelijke telecomprovider voor het leveren van complete VoIP diensten voor het MKB en voor een zo breed mogelijk landelijk dekking werken we samen met onze partners en resellers in verschillende regio's. Als strategie en onze bedrijfsfilosofie nemen we zelf de techniek, product ontwikkeling voor onze rekening en we laten de verkoop over aan onze Business Partners en Resellers die daarin gespecialiseerd zijn en die al een vertrouwensband hebben met hun klanten en relaties vanuit hun bestaande business in hun regio.

over ons
  Copyright 2019