OPLOSSINGEN
 • HOSTED VoIP TELEFONIE
 • EXTRA FUNCTIES VoIP TELEFONIE
 • VASTE TELEFONIE DIENSTEN
 • REGIOLOOS TELEFOONNUMMERS (085 en 088-nummers)
 • SIP TRUNKS
 • VoIP APPARATUUR (IP telefoon toestellen, IP Intercom etc.)
 • IMPLEMENTATIE & CUSTOMER SUPPORT
 • WHOLESALE VOIP
OPLOSSINGEN

HOSTED VoIP TELEFONIE

OPLOSSINGEN

Cloud Hosted IP PBX (Telefooncentrale)

Professionele vaste telefoon verbindingen voor uw kantoor, zijn nu nog eenvoudiger en flexibeler dan ooit tevoren. VOIPZeker telecommunicatie biedt een Cloud Hosted PBX die de kracht en de mogelijkheden heeft om een kleine tot middelgrote bedrijven te voorzien van een zakelijk telefoon systeem zonder de hardware, installatiekosten en onderhoud eisen van een traditioneel volumineus telefoonsysteem. U heeft alleen IP-telefoons en een internet verbinding nodig. De dagen van een standaard in huis PBX telefooncentrale zijn voorbij. Innovatie en vooruitgang van het grootste belang voor elk bedrijf en voorbereid zijn op de toekomst. De Cloud telefooncentrale is de toekomst.

Voordelen


   De belangrijkste voordelen van het hebben van een Cloud hosted PBX zijn onder andere:
 • Er zijn slechts VoIP-telefoons in uw kantoor te beheren, niet in functie PBX
 • Geen grote hardware, installatie, of het management de kosten
 • Een auto tenant is opgenomen om inkomende gesprekken te sturen
 • De gesprekskosten kunnen tot 60% worden gereduceerd
 • Veel extra opties

Deskundigheid

VOIPZeker heeft deskundige technici in dienst voor het beheren en onderhouden van uw cloud hosted PBX. Omdat de VoIP Hosted PBX wordt gehost op cloud gebaseerde servers, is het uiterst snel en betrouwbaar. Wat betekent dit voor u? Het betekent meer geld besparen, snellere verbindingen, minder downtime en efficentie. Laat VOIPZeker u helpen uw bedrijf te verplaatsen naar een tijdperk van groei en expansie door het elimineren van afval in uw telecommunicatie budget.

Bezuinigen?

   Uw bedrijf zal geld besparen op hun maandelijkse telefoonrekening.
 • Vermijd de kosten van de opleiding van uw IT-afdeling om het oplossen van problemen en onderhouden van een omvangrijk zakelijk telefoon systeem PBX.
 • Geen hardware nodig is, zodat u geld kunt besparen op de installatiekosten, opleidingskosten, en de vele andere kosten die samen hangen met een traditionele PBX-telefoonsysteem.
 • Een hosted PBX-systeem telefoon systeem bevat ook een virtuele receptioniste. Met de virtuele receptioniste functie kunt u uw berichten opnemen, een wachtrij functie instellen en een keuzemenu aanmaken om uw klanten te leiden naar hun bestemming.
 • Onze hosted PBX-telefoonsystemen worden beheerd op cloud-servers en maken onze dienst zeer snel, en door zijn redundantie uiterst betrouwbaar.

Wij zorgen voor al het onderhoud aan uw hosted PBX-systeem en zo bespaart u geld op de opleiding en hardware kosten. Wij behandelen alle upgrades en hebben vele deskundigen te allen tijde beschikbaar om mogelijke problemen die zich voordoen te behandelen.

EXTRA FUNCTIES VoIP TELEFONIE

Betaal alleen de functionaliteit die u nodig heeft

   U kunt kiezen om een of meer van de volgende opties af te nemen waardoor u nog meer bespaart. U betaalt dus alleen voor wat u nodig heeft.

VASTE TELEFONIE DIENSTEN

REGIONAAL NUMMER

Een regionaal nummer ook wel netnummer genoemd is locatie gebonden. Klant krijgt een telefoonnummer welke verbonden is aan de locatie van zijn vestiging, bijvoorbeeld Amsterdam (020).
Verhuizen (Porteren)
Een telefoon of faxnummer naar ons verhuizen kan altijd. Wij zorgen ervoor dat dit zorgvuldig en zonder downtime gebeurd zodat de klant verzekerd blijft van een telefoonverbinding met zijn klanten.
Nieuw nummer aanvragen
Nieuwe regionale nummers leveren wij door heel Nederland. Wij hebben een ruime voorraad waardoor de klant eenvoudig aan kan geven hoeveel nummers nodig zijn. U kunt zelfs een selectie maken van de door u gewenste nummers die zich in onze database bevinden. Uw bedrijfsnummer kunnen wij direct activeren waardoor u direct gebeld kan worden en kan bellen.
Nummer blokken
Netnummers kunt u per telefoonnummer afnemen maar u kunt deze ook per blok van 10, 20, 100 of meer bij ons inkopen. Wij zorgen ervoor dat u een opeenvolgende reeks van ons ontvangt.

NUMMER BEHOUDEN

Wanneer u uw eigen nummer wilt blijven behouden dan kunt u deze meeverhuizen naar VOIPZeker. Dit wordt in een technische term porteren genoemd. Een nummer porteren is eenvoudig en snel te regelen. Binnen enkele dagen kan uw nummer overgeplaatst worden op ons platform u merkt hier verder niets van.
Wat moet ik hiervoor doen?
Heel belangrijk is dat u het(de) juiste nummer(s) voor de portering opgeeft.
Als bewijs dat de nummers ook echt van uw organisatie zijn hebben wij een kopie van de laatste factuur nodig.
Blokken & speciale nummers
Nummerblokken of speciale nummers verhuizen is geen enkel probleem. Een nummerblok bestaat uit een serie opeenvolgende telefoonnummers van 10 of 100 tallen.
Blijf ik bereikbaar tijdens de verhuizing?
Ja, VOIPZeker zorgt ervoor dat uw organisatie bereikbaar blijft tijdens de verhuizing. Uw nummer wordt pas over gezet naar ons platform als alles gereed is.
Huidige abonnement opzeggen?
Wij kunnen desgewenst uw huidige telefonie abonnement voor u opzeggen. Zodat kunt u zich eenvoudig kunt blijven concentreren op uw hoofdzaken. Voor meer informatie hierover dient u telefonisch contact op te nemen met onze sales afdeling of te mailen naar sales@voipzeker.nl.

REGIOLOOS TELEFOONNUMMERS (085 en 088-nummers)

Wanneer u liever een telefoon- of faxnummer heeft dat niet regio gebonden is, omdat u over diverse locaties beschikt of regio onafhankelijk wil opereren, dan kunt u kiezen voor een 085 of 088 nummer..

085-nummers

Een 085 nummer is een regioloos nummer. Dit houdt in dat u het nummer op elke gewenste locatie kunt gebruiken. Wanneer u over meerdere locaties beschikt, kunt u dit nummer op elke locatie en toestel laten binnen komen. Wanneer u uw pand verhuisd naar een andere regio heeft u geen nieuw nummer nodig. Het huidige nummer kunt u overal blijven gebruiken zolang u beschikt over een internet verbinding.

Lokaal tarief: Bellers bellen dit nummer tegen lokale tarieven.
100 nummer blokken: 085-nummers zijn per stuk af te nemen. U kunt zelf aangeven hoeveel nummers u nodig heeft. Natuurlijk kunt u ook uw eigen 085 nummer(s) naar ons laten porteren (verhuizen). Wanneer u meer dan 100 nummers wilt afnemen adviseren wij u een 088 nummer aan te schaffen. 088 worden per 100 tallen uitgereikt.

088-nummers

Een 088 nummer is een regioloos nummer waardoor u nationaal kunt opereren. U bent niet meer afhankelijk van de locatie van uw bedrijf en u kunt deze nummers overal binnen laten komen op mobiel of vast toestel. Bij verhuizing of uitbreiding van uw locaties behoudt u gewoon uw telefoonnummer.
Blokken: 088 nummers verkrijgbaar in 100 nummer blokken of meer. Wanneer u graag minder nummers wenst af te nemen raden wij u een 085 nummer aan.
Beltarieven: De beller belt een 088 nummer tegen het lokale tarief.


   De voordelen op een rij:

SIP Trunks

Wat is een SIP Trunk?

Een SIP Trunk is dat inkomende en uitgaande gesprekken niet via een telefoonlijn lopen, maar via een internetverbinding. Spraak en data gaan dus over één netwerk, in plaats van over twee gescheiden netwerken. Uw SIP provider, VOIPZeker zorgt dat uw gesprekken(indien nodig) op het normale telefoonnetwerk terecht komen.

Waarom een SIP Trunk?

Bedrijven met een bestaande telefooncentrale die graag de bestaande infrastructuur wil behouden, maar wel willen besparen op de gesprekskosten kiezen voor de SIP Trunk van VOIPZeker. De bestaande centrale met alle instellingen blijft behouden en u begint direct met besparen op de gesprekskosten, dit kan oplopen tot een besparing van wel 40%.
Heeft uw bedrijf geen bestaande infrastructuur of een infrastructuur die niet meer voldoet aan de eisen van het bedrijf dan is de hosted telefonie van VOIPZeker de oplossing. Hosted telefonie is de oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven. Het is een kostenbesparende en kwalitatief goede oplossing voor bedrijven.

Wat zijn de voordelen van SIP Trunk?

VoIP Apparatuur (IP telefoon toestellen, IP Intercom etc.)

In ons standaard assortiment treft u de meest gebruikte IP Telefoon toestellen en Intercoms aan. Deze toestellen zijn op voorraad en direct leverbaar. Wanneer u toch liever een ander toestel wilt is dat geen enkel probleem. Alle mogelijke toestellen kunnen wij leveren.

Implementatie Services & Customer Support

Implementatie Services

VOIPZeker heeft deskundige personeel in dienst voor het implementeren, beheren en onderhouden van onze cloud hosted PBX oplossingen.

   We ondersteunen onze klanten volledig voor de aangeboden oplossing met;

Technisch Hulp en Ondersteuning

We bieden onze klanten een telefonische helpdesk service en een email ticketsysteem om hun klachten te registreren. We kunnen de geleverde diensten 24 uur monitoren. We zijn altijd bereikbaar voor onze klanten. Voor technische problemen kunt u rekenen op de beste ondersteuning vanuit VOIPZeker support team. Indien het een storing of fout aan onze zijde betreft, ontvang je snel en gratis support tot het probleem is opgelost. Zit de storing in niet door ons geleverde netwerk- of VoIP apparatuur dan proberen we je te helpen tot het probleem gelokaliseerd is.

Wholesale VOIP

Onze VoIP platform is speciaal ontwikkeld ook voor de wholesale markt.

We hebben voor het leveren van alle VoIP telefonie diensten rekening gehouden met de eindklant en met onze Wholesale partners. Wij bieden onze klanten diensten met de laagste tarieven voor internationale gesprekken naar elke bestemming in de wereld.

Bent u op zoek naar een betrouwbare Wholesale leverancier voor VoIP met de hoogst mogelijke gesprekskwaliteit en laag beltarieven, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het is mogelijk voor partners om onze diensten volledig whitelabel af te nemen. Wij hebben een zeer betrouwbaar VoIP netwerk en een eigen hosted PBX VoIP platform om alle VoIP diensten te kunnen leveren.

VOIPZeker levert Wholesale diensten met ons redundant en betrouwbaar platform met de hoogst mogelijke gesprekskwaliteit tegen zeer lage beltarieven.

Wij bieden VoIP Wholesale termination oplossingen voor bedrijven die high volumes vragen voor meer dan 1000 unieke routes die voldoen aan uw prijs en kwaliteit eisen.

 

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden en voordelen van onze VoIP Oplossingen.
  Copyright 2019