Totaal oplossing
voor vaste en
mobiele telefonie
De Zakelijke
Telecom Provider
VoIP Betekent
Flexibel en
kostenbesparend
Wilt u partner
worden
?
telefonie
en data
netwerk
oplossingen

Extra dekking op 23, 24 en 25 maart 2014 tijdens NSS

Extra dekking op 23, 24 en 25 maart 2014 tijdens NSS

Tijdens de Nuclear Security Summit (NSS) eind maart in Den Haag worden extra maatregelen genomen om zo netwerkproblemen voor klanten en bezoekers te voorkomen.

Tijdens de NSS zijn naar schatting vijfduizend delegatieleden, drieduizend journalisten en tientallen wereldleiders in Den Haag aanwezig.

Bij drie mastlocaties zijn de mobiele apparatuur en antennes volledig vervangen zodat de "modernste apparatuur" beschikbaar is. Daarnaast zal er een extra mast geplaatst zal worden aan het Stadhoudersplantsoen, in de buurt van het World Forum. Daardoor is extra capaciteit ontstaan.

In het World Forum, waar de NSS zal plaatsvinden, en enkele gebouwen in de omgeving is de dekking van het netwerk bovendien verbeterd.

VOIPZeker is aanwezig op de Telecom Time beurs

VOIPZeker is aanwezig op de Telecom Time beurs

VOIPZeker is aanwezig op de Telecom Time beurs in de Jaarbeurs te Utrecht
op 20 en 21 november 2013.
U vindt ons in stand A12 in hal 5.
Kom langs en maak kans op een mooiVoIP toestel.
Wij zien u graag tegemoet.

Wij zoeken tevens nieuwe partners (resellers). Voor meer intormatie klik dan hier

Onze nieuwe Corporate website van Totalin Communication System is klaar voor U !

Onze nieuwe Corporate website van Totalin Communication System is klaar voor U !

Bestaande website www.totalin.com is nu omgezet in onze corporate site van Totalin B.V. waarop al onze diensten te vinden zijn. Op de nieuwe website kunt u alle diensten van onze dochterbedrijven Totalin Communication Systems en VOIPZeker vinden.

U kunt onze Web hosting services bereiken door direct in te loggen naar onze portal https://portal.totalin.com of vanuit onze corporate site www.totalin.com in te loggen via login venster rechts bovenaan de homepage.

Het bezoeken van de telecom website VOIPZeker kunt u uiteraard blijven doen via www.voipzeker.nl . en u kunt uw account blijven benaderen via deze site www.voipzeker.nl . U kunt ook inloggen op de VOIPZeker via www.totalin.com en rechts bovenaan te klikken op inloggen VOIPZeker.

  Copyright 2019